Box Office ABD: Free Guy, $18,8 milyonla gişe liderliğini sürdürdü

2.353 Gösterim
23 Ağustos 2021 09:17
Box Office ABD: Free Guy, $18,8 milyonla gişe liderliğini sürdürdü

Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Gerçek Kahraman (Free Guy), ikinci hafta sonunda $18,8 milyonla Box Office ABD liderliğini sürdürürken, vizyonun yenilerinden Hugh Jackman'lı Zihin Gezgini (Reminiscence) hafta sonu boyunca yalnızca $2 milyon hasılat elde edebildi.


Yaz boyunca Hızlı ve Öfkeli 9, Black Widow, The Suicide Squad gibi birçok filmin yaşadığı %70'lere varan ikinci hafta sonu düşüş oranından kendini sakınan, bilakis bu oranı pandemi öncesi dönem için bile bir hayli başarılı olarak nitelendirilebilecek olan %33 seviyelerinde tutan Gerçek Kahraman (Free Guy), $18,8 milyonla Box Office ABD liderliğini sürdürmüş oldu. Film dünya genelinde ise şu ana kadar $112 milyona ulaştı.

 

Haftanın yeni filmlerinden Paw Patrol Filmi (Paw Patrol: The Movie), $13 milyonla ikinci sırada açılışını yaparken, Jungle Cruise dördüncü hafta sonunda $6,2 milyonla üçüncü basamakta yer aldı. Nefesini Tut 2 (Don't Breathe 2), $5 milyonla dördüncü sırada yer bulurken, Respect ise $3,8 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

Hugh Jackman'ın başrolünde yer aldığı, vizyonun kağıt üstünde en ilgi çekmesi muhtemel filmi Zihin Gezgini (Reminiscence), açılışında yalnızca $2 milyon hasılat elde ederek büyük hayal krıkılığı yarattı. Film, diğer Warner Bros. filmleri gibi ABD'de sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınlanmıştı.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (20 - 22 Ağustos 2021) 

 

1- Gerçek Kahraman (Free Guy) - $18,8 milyon 

2- Paw Patrol Filmi (Paw Patrol: The Movie) - $13 milyon

3- Jungle Cruise - $6,2 milyon 

4- Nefesini Tut 2 (Don't Breathe 2) - $5 milyon 

5- Respect - $3,8 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.