Box Office ABD: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, $43 milyonla açılışını gerçekleştirdi

2.091 Gösterim
18 Nisan 2022 13:35
Box Office ABD: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, $43 milyonla açılışını gerçekleştirdi

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), ABD'de gösterimdeki ilk üç gününde $43 milyon hasılat elde etti ve gişenin zirvesine yerleşti.


Pandemi sebebiyle serinin ikinci filminden yaklaşık dört yıl sonra izleyiciyle buluşan üçüncü film Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), ilk hafta sonunda ABD'de $43 milyon elde ederek Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti. Gerek J.K. Rowling'in son yıllarda trans bireyler hakkında yaptığı tartışmalı beyanatlar gerekse Johnny Depp kriziyle yaşanan sıkıntılı süreçler, filmin imajına da yansımış gibi duruyor. Zira 2016 yılında gösterime giren Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (Fantastic Beasts and Where to Find Them) $74,4 milyonla, 2018'de seyirciyle buluşan ikinci film Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) $62,15 milyonla açılışını gerçekleştirirken, serinin üçüncü filmi yalnızca $43 milyona erişebilmiş oldu. Film, dünya genelinde ise şimdiye kadar $193,4 milyona ulaştı.

 

Açılış hafta sonundaki başarılı performansını ikinci hafta sonuna da taşıyan Kirpi Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2), $30 milyonla ikinci basamakta yer aldı. Film, global olarak ise şimdiye kadar $231,8 milyon hasılat topladı.

 

Kayıp Şehir (The Lost City)'in $6,5 milyonla üçüncü sırada yer aldı hafta sonunda, yılın şimdiye kadar en çok övgü toplayan filmlerinden biri olan Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once), $6,2 milyonla dördüncü basamakta kendine yer buldu. Haftanın yeni filmlerinden Father Stu ise $5,7 milyonla açılışını beşinci sırada gerçekleştirdi.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (15-17 Nisan 2022) 

 

1- Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) - $43 milyon

2- Kirpi Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2) - $30 milyon

3- Kayıp Şehir (The Lost City) - $6,5 milyon 

4- Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once) - $6,2 milyon 

5- Father Stu - $5,7 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.