Box Office ABD: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, $61 milyonla liderliğini sürdürdü

2.456 Gösterim
16 Mayıs 2022 12:11
Box Office ABD: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, $61 milyonla liderliğini sürdürdü

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), ABD'de ikinci hafta sonunda $61 milyonla gişe liderliğini sürdürdü.


Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), ABD'de %67'yi bulan ikinci hafta sonu düşüş oranıyla $61 milyon hasılat elde etti ve gösterimdeki ikinci hafta sonunu da büyük farkla gişe lideri olarak kapattı. Global olarak toplamda $688 milyona erişen film, on günde 2016 yapımı Doctor Strange'in $677 milyonluk toplam hasılat miktarını geçmeyi başardı.

 

Animasyon yapım Kim Demiş Kötüyüz Diye? (The Bad Guys), $6,9 milyonla ikinci sıradaki yerini korurken, gösterimdeki altıncı hafta sonunu geride bırakan Kirpi Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2) ise $4,55 milyonla üçüncü sırada yer aldı. Haftanın öne çıkan yeni filmi olan Stephen King uyarlaması Tepki (Firestarter), $3,82 milyon gibi hayal kırıklığı yaratan bir sonuçla vizyona giriş yaparken, Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once) $3,3 milyon hasılat ile beşinci sıradaki yerini korudu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.