Box Office ABD: Deadpool & Wolverine yeniden zirvede!

3.268 Gösterim
26 Ağustos 2024 14:57
Box Office ABD: Deadpool & Wolverine yeniden zirvede!

Deadpool & Wolverine, ABD'de beşinci hafta sonunda 18,3 milyon dolar hasılat elde ederek yeniden gişenin zirvesine yerleşti.


Ters Yüz 2 (Inside Out 2) ile birlikte yazın en büyük gişe filmi olan Deadpool & Wolverine, ABD'de gösterimdeki beşinci hafta sonunda 18,3 milyon dolar hasılata ulaşarak bir hafta aradan sonra yeniden Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti.

 

Bir önceki hafta sonunda açılışını birinci sırada gerçekleştiren Alien: Romulus, ikinci hafta sonunu 16,2 milyon dolar hasılatla ikinci sırada kapattı. Film, dünya genelinde şimdiye kadar 225,4 milyon dolar hasılata erişti.

 

Yazın gişede sürpriz yaratan filmlerinden Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us), 11,9 milyon dolarla üçüncü hafta sonunu üçüncü sırada geçirirken, haftanın yeni filmlerinden Gözlerini Kırp (Blink Twice) 7,3 milyon dolarla açılışını dördüncü basamakta gerçekleştirdi. Bir diğer yeni film The Forge ise 6,6 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu. Kült film The Crow'un 50 milyon dolar prodüksiyon bütçesine sahip yeniden çevrimi The Crow: Ölümsüz ise gişede umduğunu bulamadı ve açılışını 4,6 milyon dolarla sekizinci sırada gerçekleştirdi.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (23 - 25 Ağustos 2024) 

 

1- Deadpool & Wolverine - 18,3 milyon dolar

2- Alien: Romulus - 16,2 milyon dolar

3- Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us) - 11,9 milyon dolar 

4- Gözlerini Kırp (Blink Twice) - 7,3 milyon dolar 

5- The Forge - 6,6 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.