Box Office ABD: Creed III, 58,7 milyon hasılatla serinin en iyi açılışına imza attı

3.824 Gösterim
6 Mart 2023 12:13
Box Office ABD: Creed III, 58,7 milyon hasılatla serinin en iyi açılışına imza attı

Creed III: Efsane Devam Ediyor (Creed III), ilk hafta sonunda beklentilerin üstüne çıkarak 58,7 milyon dolar hasılata ulaştı ve Creed serisinin en iyi açılışına imza attı.


Michael B. Jordan'ın Adonis Creed rolüne geri dönüp bu kez yönetmen koltuğuna da oturduğu Creed III: Efsane Devam Ediyor (Creed III), geçen hafta açılışı için yapılan 36-40 milyon dolar tahminlerinin oldukça üstüne çıkarak vizyondaki ilk üç gününde 58,7 milyon dolar hasılata ulaştı ve Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti. Film, bu sonuçla serinin en iyi açılışına da imza atmış oldu.

 

Geçen hafta, MCU'nun en yüksek ikinci hafta sonu düşüş oranına sahip olan Ant-Man ve Wasp: Quantumania (Ant-Man and the Wasp: Quantumania), bu hafta sonu da bir önceki hafta sonuna göre %61 oranında düşüş yaşayarak 12,5 milyon dolar hasılata ulaştı ve haftayı ikinci sırada kapattı. Film, şu ana kadar toplamda ABD'de 186,8 milyon dolar, dünya genelinde ise 419,55 milyon dolara ulaştı.

 

Vizyondaki ikinci hafta sonunda Çıldırmış Ayı (Cocaine Bear), 11 milyon dolar hasılatla listenin üçüncü sırasında kendine yer bulurken, haftanın yeni filmlerinden Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village 10,1 milyon dolarla listeye dördüncü sıradan giriş yaptı. Jesus Revolution ise ikinci hafta sonunda 8,65 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (03 - 05 Mart 2023) 

 

1- Creed III: Efsane Devam Ediyor (Creed III) - 58,7 milyon dolar

2- Ant-Man ve Wasp: Quantumania (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) - 12,5 milyon dolar

3- Çıldırmış Ayı (Cocaine Bear) - 11 milyon dolar

4- Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village - 10,1 milyon dolar 

5- Jesus Revolution - 8,65 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.