Box Office ABD: Black Widow, $80 milyonla görkemli bir açılışa imza attı

2.583 Gösterim
12 Temmuz 2021 12:34
Box Office ABD: Black Widow, $80 milyonla görkemli bir açılışa imza attı

Scarlett Johansson'un başrolünde yer aldığı Marvel filmi Black Widow, ABD'de ilk üç gününde $80 milyon elde ederek pandemi dönemi açılış rekorunun yeni sahibi oldu.


Pandemi sebebiyle planlanandan bir yılı aşkın bir süre sonra gösterime giren Black Widow, pandemi şartları ve kısıtlamalarına rağmen ABD'de $80 milyon hasılat elde ederek pandemi döneminin açılış rekorunu Hızlı ve Öfkeli 9'dan devraldı. Dünya genelinde Disney+'ta ekstra ücretle (ABD'de $30) dijital gösterime giren filmin, hafta sonunda Disney+'ta bu dijital gösterimlerden $60 milyonu aşkın gelir sağladığı belirtiliyor. Black Widow, ilk hafta sonunda dünya genelinde ise toplam $158 milyona erişti. Dijital gösterimlerden elde edilen miktar da eklendiğinde bu sayı yaklaşık $220 milyonu buluyor.

 

Gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Hızlı ve Öfkeli 9 (F9: The Fast Saga), $10,9 milyonla ikinci basamakta yer alırken, Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business) ikinci hafta sonunda $8,7 milyon elde ederek üçüncü sırada kendine yer buldu. İkinci hafta sonunu yaşayan bir diğer film Arınma Gecesi: Sonsuza Dek (The Forever Purge), $6,7 milyonla dördüncü sırada yer alırken, Box Office ABD hafta sonu listesinin beşinci sırasındaki film, gösterimdeki yedinci hafta sonunu geride bırakan Sessiz Bir Yer 2 (The Quiet Place Part II) oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (9-11 Temmuz 2021) 

 

1- Black Widow - $80 milyon

2- Hızlı ve Öfkeli 9 (F9: The Fast Saga) - $10,9 milyon 

3- Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business) - $8,7 milyon 

4- Arınma Gecesi: Sonsuza Dek (The Forever Purge) - $6,7 milyon 

5- Sessiz Bir Yer 2 (The Quiet Place Part II) - $3 milyon 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.