Box Office ABD: Beyoncé'nin konser filmi Renaissance, 21 milyon dolarla gişenin yeni lideri oldu

2.423 Gösterim
4 Aralık 2023 11:26
Box Office ABD: Beyoncé'nin konser filmi Renaissance, 21 milyon dolarla gişenin yeni lideri oldu

Taylor Swift'ten sonra Beyoncé de ABD gişesine damga vurdu. Ünlü sanatçının aynı isimli konser turunu konu edinen filmi Renaissance, ABD'de 21 milyon dolar hasılata ulaşarak açılışını gişenin zirvesinde gerçekleştirdi.


Geçen aylarda gişede adından söz ettiren Taylor Swift: The Eras Tour'dan sonra Beyoncé'nin konser filmi de Box Office ABD'ye hızlı bir giriş yaptı. ABD'de ilk üç gününde 21 milyon dolar hasılata erişen Renaissance: A Film by Beyoncé, gişenin yeni lideri oldu.

 

Son iki hafta sonunun lideri Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes), 14,5 milyon dolarla ikinci sırada yer alırken dünya genelinde de 250 milyon dolar baremine dayandı.

 

Haftanın öne çıkan bir diğer yeni filmiyse Japonya yapımı Godzilla Minus One idi. Godzilla efsanesini köklerine döndüren film, ABD'de sürpriz bir sonuçla 11 milyon dolar hasılata erişti ve listeye üçüncü basamaktan giriş yaptı.

 

Troller Hep Beraber (Trolls Band Together), 7,6 milyon dolarla gösterimdeki üçüncü hafta sonunu dördüncü basamakta kapatırken, Dilek (Wish) ise 7,4 milyon dolar hasılatla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (01 - 03 Aralık 2023) 

 

1- Renaissance: A Film by Beyoncé - 21 milyon dolar

2- Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) - 14,5 milyon dolar

3- Godzilla Minus One - 11 milyon dolar

4- Troller Hep Beraber (Trolls Band Together) - 7,6 milyon dolar 

5- Dilek (Wish) - 7,4 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.