Box Office ABD: Ben Affleck'li Hesaplaşma hafta sonunu zirvede kapattı

3.086 Gösterim
17 Ekim 2016 12:10
Box Office ABD: Ben Affleck'li Hesaplaşma hafta sonunu zirvede kapattı

Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı Hesaplaşma (The Accountant), Amerika'da ilk hafta sonunda elde ettiği tahmini $24.7 milyon ile Box Office ABD listesinin zirvesine yerleşti.


Başrollerinde Tom Hardy ve Joel Edgerton'ın yer aldığı 2011 yapımı Warrior ile dikkatleri çeken, son olarak Natalie Portman'lı Jane Got a Gun'ı yöneten Gavin O'Connor'ın yeni filmi Hesaplaşma (The Accountant), Amerika'da ilk hafta sonunda tahmini $24.7 milyon elde ederek hafta sonu Box Office ABD listesinin zirvesine yerleşmeyi başardı. Ünlü komedyen ve oyuncu Kevin Hart'ın üçüncü ve son stand-up filmi Kevin Hart: What Now? ise ilk hafta sonunda $11.98 milyon elde ederek hem en iyi stand-up film açılışını gerçekleştirdi, hem de Box Office ABD'nin ikinci sırasına yerleşti.

Geçen hafta sonunun lideri olan Trendeki Kız (The Girl on the Train), $11.97 milyonla Kevin Hart: What Now?'ın hemen arkasında üçüncü sırada yer alırken, Tim Burton'ın Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) filmi ise dünya genelinde $200 milyon gişe rakamına yaklaşarak listenin dördüncü sırasından kendine yer buldu. Mark Wahlberg'li Deepwater Horizon: Büyük Felaket ise Box Office ABD'nin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Amerika Box Office (14 - 16 Ekim 2016)

  1. Hesaplaşma (The Accountant) - $24.7 milyon
  2. Kevin Hart: What Now? - $11.98 milyon
  3. Trendeki Kız (The Girl on the Train) - $11.97 milyon
  4. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) - $8.9 milyon
  5. Deepwater Horizon: Büyük Felaket - $6.35 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.