Box Office ABD: Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç beklentileri aştı, 56 milyon dolarla gişenin yeni lideri oldu

1.337 Gösterim
10 Haziran 2024 10:30
Box Office ABD: Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç beklentileri aştı, 56 milyon dolarla gişenin yeni lideri oldu

Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrolleri paylaştığı fenomen serinin dördüncü halkası Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç (Bad Boys: Ride or Die) beklentilerin üzerine çıkarak ilk hafta sonunda 56 milyon dolar hasılata ulaştı ve Box Office ABD'nin yeni lideri oldu.


Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrolleri paylaştığı fenomen serinin yeni halkası Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç (Bad Boys: Ride or Die) ABD'de vizyondaki ilk üç gününde 56 milyon dolar hasılatla gişenin yeni lideri oldu. 100 milyon dolar prodüksiyon maliyetine sahip olan film, üç günde globalde ise 104,6 milyon dolar hasılata erişti. Serinin 17 yıl aradan sonra 2020 yılında gelen üçüncü halkası Bad Boys: Her Zaman Çılgın (Bad Boys for Life) açılış hafta sonunda 62 milyon dolar elde etmişti.


Sony Pictures imzalı, önceki haftanın lideri Garfield (The Garfield Movie) 10 milyon dolar hasılatla zirvenin en yakın takipçisi oldu. Karikatür sayfalarından televizyona, şimdilerde ise beyaz perdeye uzanan Garfield'ın animasyon filmi yurt içi toplam hasılatını 68 milyon dolara yükseltti. 60 milyon dolar prodüksiyon maliyetine sahip olan film, globalde toplamda 192 milyon dolar hasılata ulaştı.


John Krasinski imzalı Hayali Arkadaşlar (Imaginary Friends) 8 milyon dolar hasılatla üçüncü sıraya geriledi. Haftanın Ishana Shyamalan imzalı yeni filmi Gözcüler (The Watchers) 7 milyon dolar hasılatla açılışını dördüncü sırada gerçekleştirdi. Yılın en çok izlenen filmleri arasına adını yazdıran Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes) 5,4 milyon dolar hasılatla haftayı beşinci sırada tamamladı.


Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (07 - 09 Haziran 2024) 


1- Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç (Bad Boys: Ride or Die) - 56 milyon dolar
2- Garfield (The Garfield Movie) - 10 milyon dolar
3- Hayali Arkadaşlar (Imaginary Friends) - 8 milyon dolar 
4- Gözcüler (The Watchers) - 7 milyon dolar 
5- Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes) - 5,4 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.