Box Office ABD: Argylle, 18 milyon dolarla gişeye birinci sıradan giriş yaptı

1.791 Gösterim
5 Şubat 2024 12:37
Box Office ABD: Argylle, 18 milyon dolarla gişeye birinci sıradan giriş yaptı

Argylle: Gizli Casus, ilk hafta sonunda beklentilerin altında kalsa da 18 milyon dolar hasılatla Box Office ABD'nin yeni lideri oldu.


Matthew Vaughn imzalı Argylle: Gizli Casus, ilk hafta sonunda ABD'de 18 milyon dolar hasılata erişerek gişenin yeni lideri oldu. Sadece prodüksiyon maliyeti 200 milyon doları bulan film, gişede beklentileri oldukça uzağında bir açılışla vizyona merhaba dedi.

 

Argylle filmine kadar yaklaşık üç haftadır kayda değer yeni vizyon filminin olmadığı ABD'de, ocak ayında bir önceki yılın ocak ayına göre %15 daha az hasılata ulaşılırken, böyle bir ortamda sinemalarda kendine yer bulan dini dizi The Chosen'ın 4. sezon ilk üç bölümü, 6 milyon dolar hasılatla Box Office ABD'nin ikinci sırasında yer aldı.

 

Jason Statham'lı Arıcı: Ölüm Kovanı (The Beekeeper), 5,29 milyon dolarla üçüncü sırada haftayı kapatırken, gişede umduğunu fazlasıyla bulan Wonka 4,77 milyon dolarla dördüncü basamakta kendine yer buldu. Animasyon film Ördeklerin Göçü (Migration) ise 4,11 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu ve globalde de 200 milyon dolar baremini geride bıraktı.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (02-04 Şubat 2024) 

 

1- Argylle: Gizli Casus - 18 milyon dolar

2- The Chosen 4. Sezon İlk Üç Bölüm - 6 milyon dolar

3- Arıcı: Ölüm Kovanı (The Beekeeper) - 5,29 milyon dolar

4- Wonka - 4,77 milyon dolar 

5- Ördeklerin Göçü (Migration) - 4,11 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.