Bob Odenkirk'ün Better Call Saul sonrası ilk dizisi Lucky Hank'ten teaser yayınlandı

6.346 Gösterim
25 Ocak 2023 15:36
Bob Odenkirk'ün Better Call Saul sonrası ilk dizisi Lucky Hank'ten teaser yayınlandı

Bob Odenkirk'ün efsanevi dizi Better Call Saul sonrası yer aldığı ilk dizi olan Lucky Hank'ten teaser yayınlandı. Dizi, 19 Mart 2023 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayacak. 


AMC, yazar Richard Russo'nun 1997 yılındaki Straight Man adlı romanını Lucky Hank olarak diziye uyarlıyor. The Office dizisinden de tanınan Paul Lieberstein tarafından bazı bölümleri kaleme alınan dizide, Oscar ödüllü Green Book filminin yönetmeni Peter Farrelly de bir bölüm için yönetmen koltuğuna oturacak. 

 

Başlangıçta Straigt Man ismi ile duyurulan ancak konu olarak romana sadık kalan Lucky Hank dizisi, Pensilvanya'da yetersiz finanse edilen bir üniversitedeki İngiliz Bölüm Başkanı Hank'ın girdiği orta yaş krizini ve o çerçevede çevresiyle kurduğu ilişkileri konu alıyor. 

 

Better Call Saul, Breaking Bad gibi projelerle bilinen Bob Odenkirk'ün başrol Hank'a hayat verdiği dizide, Mireille Enos, Olivia Scott Welch, Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough ve Suzanne Cryer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

 

19 Mart 2023 tarihinde izlenebilecek Lucky Hank dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.