Bob Odenkirk'lü Straight Man dizisinden ilk görseller yayınlandı

1.449 Gösterim
29 Eylül 2022 14:37
Bob Odenkirk'lü Straight Man dizisinden ilk görseller yayınlandı

Better Call Saul'un yıldızı Bob Odenkirk'ün başrolünü üstlendiği Straight Man'den ilk görseller yayınlandı. Aynı adlı romandan uyarlanan dizinin 2023'te ekranlarda olması bekleniyor.


Amerikalı yazar Richard Russo'nun ilk basımı 1997 yılında yapılan ve hikâyesi Pensilvanya'da bir üniversitede beklenmedik şekilde geçici fakülte başkanı olan orta yaş krizindeki William Henry Devereaux, Jr.'ın ağzından anlatılan aynı adlı romandan uyarlanan Bob Odenkirk'lü Straight Man dizisinden ilk görseller yayınlandı.

 

Geçtiğimiz nisan ayında duyurulan AMC dizisinin 2023'te yayınlanması planlanan ilk sezonu, 8 bölümden oluşacak. Bir yandan ailesini geçindirmeye çalışırken bir yandan da üniversiteyi ayakta tutmaya yardım eden, Bob Odenkirk'ün oynadığı Devereaux'nun günlük yaşamındaki iniş çıkışları anlatacak olan dizide, ünlü oyuncuya eşi Lily Devereaux rolünde Mireille Enos, kızı Julie Devereaux rolünde ise Olivia Scott Welch eşlik ediyor. Bu üç oyuncunun yanı sıra kadroda Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough, Suzanne Cryer gibi isimler yer alıyor.

 

Senaryosu Aaron Zelman ve Paul Lieberstein tarafından uyarlanan, kitabın yazarı Richard Russo'nun yürütücü yapımcı olarak görev aldığı Straight Man dizisinden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.