Blade, Deadpool 3, Fantastic Four, Avengers: Secret Wars gibi Marvel filmlerinin vizyon tarihleri ertelendi

6.449 Gösterim
13 Ekim 2022 15:48
Blade, Deadpool 3, Fantastic Four, Avengers: Secret Wars gibi Marvel filmlerinin vizyon tarihleri ertelendi

Blade filmini yönetmesi planlanan Bassam Tariq'in çekimlere kısa bir süre kala projeden ayrılması sonrası Marvel, Blade'in vizyon tarihini 10 ay erteledi. Blade'in ertelenmesi Marvel takviminde domino etkisi yarattı ve Deadpool 3, Fantastic Four, Avengers: Secret Wars gibi filmlerin de vizyon tarihi ertelendi.


Marvel, kısa bir süre önce açıkladığı gelecek vizyon takviminde birtakım değişikliklere gitti. Eylül ayının sonunda, prodüksiyonuna yalnızca haftalar kala Blade'in yönetmeni Bassam Tariq'in sürpriz bir şekilde projeden ayrıldığını açıklamasıyla gözler Marvel'a dönmüştü. Onlarca karakterin, hikâye düzleminde birbiriyle teması olan Marvel Sinematik Evreni'nde film ve dizilerin gösterim tarihleri, bundan ötürü büyük bir titizlikle belirleniyor. Blade'in prodüksiyonunda yaşanan bu gecikmeyle Marvel'ın bir tarih güncellemesi yapması bekleniyordu.

 

Marvel'ın yaptığı güncellemelere göre, Blade'in vizyon tarihi 3 Kasım 2023'ten 6 Eylül 2024'e ertelenirken, filmin ileriye alınması domino etkisi yaratarak vizyon takvimindeki Deadpool 3, Fantastic Four, Avengers: Secret Wars gibi yapımların da ertelenmesine yol açtı. Marvel Sinematik Evreni gelecek takviminde yaşanan vizyon tarihi değişiklikleri şöyle gerçekleşti:

 

 

Marvel Sinematik Evreni'nde 4. faz, 11 Kasım'da vizyona girecek olan Black Panther: Wakanda Forever filmiyle sona erecek

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.