Black Widow'un vizyon tarihi, corona virüs salgını sebebiyle ertelendi

5.930 Gösterim
18 Mart 2020 10:48
Black Widow'un vizyon tarihi, corona virüs salgını sebebiyle ertelendi

Scarlett Johansson'un başrolünde yer aldığı Marvel yapımı Black Widow, corona virüs salgını sebebiyle vizyon tarihi ertelenen yapımlar arasına adını yazdırdı.


Dünya geneline yayılarak bir pandemiye dönüşen yeni tip corona virüs kaynaklı Covid-19 salgını sebebiyle Hollywood'un büyük bütçeli yapımları ertelenmeye devam ediyor. 2020'nin en merak edilen filmleri arasında yer alan, Marvel Sinematik Evreni'nin en güncel halkası Black Widow'un vizyon tarihi, salgın sebebiyle ertelendi. Filmin 01 Mayıs'ta gösterime girmesi planlanıyordu. Filmin yeni gösterim tarihi ise belirsiz.

 

Disney, Black Widow'un yanı sıra Amy Adams'ın başrolünde yer aldığı The Woman in the Window ile Dev Patel'li The Personal History of David Copperfield'ın da gösterimlerini belirsiz bir tarihe erteledi.

 

ABD'de New York ile Los Angeles'ta salonların kapatılması ve Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC)'nin yayımladığı kılavuzla sinema gösterimlerinin maksimum 10 seyirciyle sınırlanması gerektiğini önermesi sonrası salon zincirleri birer birer faaliyetlerini durdurmaya başladı. ABD ve Kanada'da 634 farklı lokasyonda işletmesi bulunan, en büyük sinema zincirlerinden AMC Theaters, mevcut koşullardan ötürü ülke genelinde 6-12 hafta boyunca kapalı olacaklarını açıkladı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.