Black Panther: Wakanda Forever'dan yeni fragman!

10.783 Gösterim
3 Ekim 2022 16:58
Black Panther: Wakanda Forever'dan yeni fragman!

11 Kasım'da gösterime girecek olan Black Panther: Yaşasın Wakanda (Black Panther: Wakanda Forever) filminden fragman yayınlandı.


Marvel Sinematik Evreni'nde solo filmine 2018 yılında kavuşan Black Panther'ın devam filmi Black Panther: Yaşasın Wakanda (Black Panther: Wakanda Forever)'dan fragman yayınlandı.

 

ABD'de 700 milyon dolar hasılata ulaşarak ABD'de tüm zamanların en çok gişe yapan altıncı filmi olan Black Panther'ın merakla beklenen devam filmi, henüz prodüksiyon sürecine girilmeden 28 Ağustos 2020'de serinin başrolü Chadwick Boseman'ın mirasını devam ettirmeye çalışıyor. Marvel daha önce Black Panther rolü için yeni bir oyuncu seçilmeyeceğini açıklamıştı. Ryan Coogler'ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü devam filmi Black Panther: Wakanda Forever'ın yeni fragmanının sonunda ise kuvvetle muhtemel Shuri'nin Black Panther kostümünü giydiğini görmekteyiz. Bu tarz tüm soruların cevabı için filmin vizyon tarihi olan 11 Kasım'ı beklememiz gerekiyor. Filmin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.