Birds of Prey, The Hunt ve The Invisible Man gibi yapımlar ev sinemasına geliyor

3.612 Gösterim
17 Mart 2020 12:28
Birds of Prey, The Hunt ve The Invisible Man gibi yapımlar ev sinemasına geliyor

Birds of Prey, The Hunt, The Invisible Man, Emma gibi yapımlar, salgın sebebiyle erkenden VOD platformları üzerinden online erişime açılıyor.


Dünya genelinde salgına karşı tedbir olarak sinema salonları kapanırken Universal ve Warner Bros. gibi stüdyolar ne kadar süreceği belirsiz bu dönem için yeni kararlar almaya başladı. Universal, ABD'de 10 Nisan 2020 tarihinde gösterime girmesi planlanan Troller Dünya Turu (Trolls World Tour) filmini sinemalarla aynı anda online olarak VOD erişimine açmayı planlarken, hâlihazırda gösterimde olan Av (The Hunt), Emma, Görünmez Adam (The Invisible Man) gibi yapımlarını 20 Mart itibarıyla VOD platformları üzerinden ev sinemasına açmaya hazırlanıyor. Filmlerin ABD'de 48 saatlik online kiralama ücretinin $19,99 olacağı belirtiliyor.

 

Universal'dan sonra benzer bir yolu tercih eden Warner Bros., Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Yırtıcı Kuşlar (Birds of Prey) filmini 24 Mart itibarıyla iTunes ve Amazon gibi platformlar üzerinden online erişime açma kararını açıkladı. Birds of Prey'in de bahsi geçen platformlarda $19,99 ücret karşılığı izlenebileceği belirtiliyor.

 

Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ABD'de de salgın tehdidiyle box office sayılarının uzun süredir görülmemiş bir seviyeye inmesi, stüdyoları bu tarz kararlar almaya sevk edecek gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.