Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yayın tarihi açıklandı

2.609 Gösterim
26 Ağustos 2022 13:47
Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yayın tarihi açıklandı

ATV'nin NGM imzalı yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları 20:00'da ekranlara gelecek.


Geçtiğimiz sezondan dört dizisi devam eden ATV’nin NGM imzalı yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığından yeni tanıtım yayınlandı. Yeni jenerasyonun gözde yönetmenlerinden Emre Kabakuşak imzalı dizi, 5 Eylül 2022’den itibaren pazartesi akşamları ekranlara gelecek.

 

Senaryosunu son olarak 6 yıl önce Aile İşi dizisine imza atan Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı Bir Küçük Gün Işığı, yıllardır yalan içinde yaşadığını fark eden Elif'in karanlıktan aydınlığa çıkış öyküsüne odaklanıyor. Okul yıllarından beri evli olduğu Hakan'ı trafik kazasında kaybeden düğün organizatörü Elif, çocuğuyla birlikte cevabını bulamadığı soruların içinde boğulur. Bu sırada karşılaştığı zengin iş adamı Fırat, çaresiz Elif’in hayatını da tamamıyla değiştirecektir.

 

Ana çekim mekanı İstanbul olan Bir Küçük Gün Işığı’nın başrolünü son olarak Mahkum dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Seray Kaya ile geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinden ayrılan Berk Oktay paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz ve Şeyma Korkmaz yer alıyor.

 

ATV-NGM işbirliğinin ilk meyvesi olan Kardeşlerim ise üçüncü sezonuyla 3 Eylül’den itibaren cumartesi akşamları ekranlara gelecek. Böylelikle yeni sezonda NGM-ATV işbirliğinde iki dizi yayınlanacak.

 

ATV'nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nın tanıtımına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.