Bir dostluk hikayesi: Williams & Reeve

4.683 Gösterim
12 Ağustos 2014 00:00
Bir dostluk hikayesi: Williams & Reeve
Robin Williams ve Christopher Reeve'in dostluğu okul yıllarına dayanmaktaydı. Onların dostluğu drama ve müzik okulu olan Juilliard'da aynı odayı paylaşmalarıyla başladı. İki arkadaş ünlü olmadan önce birbirlerine hayatları boyunca yardım edeceklerine söz verdiler ve okuldan mezun oldular. İkisi de muhteşem kariyerlere sahip oldular ve aralarındaki bağ daha da kuvvetlendi.

Christopher Reeve'in 1995 yılının Haziran ayında geçirdiği talihsiz kazadan sonra Robin, Reeve'in yanından hiç ayrılmadı. Hatta, Reeve ailesinin karşılayamadığı tüm masrafları üstlendi ve Christopher Reeve'in kurduğu vakfa destek verdi.
İkili arasında geçen en güzel hikayelerden biri, Christopher Reeve'in ilk ameliyatı öncesi gerçekleşti. Kazadan sonra Reeve'in gireceği ameliyattan sağ çıkma şansı %50 idi. Doğal olarak Reeve'in yüzü asıktı ve o ana kadar hiç gülmemişti. Birden kapı açıldı ve içeri mavi doktor önlüklü ve Rus aksanıyla konuşan biri girdi. Bu kişi Robin Williams'tı. İşte o andan sonra, Christopher Reeve kazadan sonra ilk kez güldü ve bu moralle ameliyata girerek, ameliyattan sağ çıktı.

Reeve'in 2004 yılındaki ölümüne kadar Robin Williams onu hiç yalnız bırakmadı.

Orkun Hınçer
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.