Beyza Alkoç imzalı Karantina romanı sinema filmine uyarlanıyor

3.613 Gösterim
17 Mart 2024 20:42
Beyza Alkoç imzalı Karantina romanı sinema filmine uyarlanıyor

Kaleme aldığı 3391 Kilometre romanının film uyarlaması yaklaşık bir milyon seyirciye ulaşan Beyza Alkoç'un bir diğer roman serisi Karantina'nın sinema filmi hazırlıkları başladı.


Kaleme aldığı 3391 Kilometre romanının film uyarlaması yaklaşık bir milyon seyirciye ulaşan Beyza Alkoç'un bir diğer roman serisi Karantina sinema filmine uyarlanıyor. Ünlü yazar geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaştığı hesap üzerinden filmin cast çalışmalarının başladığını duyurdu.

 

Karantina filminin yapımcılığını NTC Medya ve Film Fabrikası'nın bünyesinde Alper Kıvılcım üstlenecek. Vizyon tarihi ve dağıtımcısı henüz açıklanmayan film, yeni başladığı okul salgın hastalık nedeniyle karantinaya alınan Zeynep ve üç arkadaşlarının okulun karanlık koridorunda buldukları bir ceset sonrası değişen hayatlarını konu ediniyor.

 

İlk basımı 2016 yılında gerçekleştirilen Karantina roman serisi toplamda altı kitaptan oluşuyor. Beyza Alkoç imzalı, son halkası 2020 yılında yayımlanan, Indigo Kitap'dan çıkan seri "yıldızları görebilmek için duvarları arasında yaşadığımız evimizden vazgeçtik" sloganıyla yola çıkıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.