Beyza Alkoç imzalı aynı isimli romandan uyarlanacak Sıfır Kilometre filminin vizyon tarihi öne alındı

1.510 Gösterim
12 Haziran 2024 14:28
Beyza Alkoç imzalı aynı isimli romandan uyarlanacak Sıfır Kilometre filminin vizyon tarihi öne alındı

Beyza Alkoç'un Sıfır Kilometre romanından uyarlanacak filmin vizyon tarihi öne alındı. Bu yıl içerisinde gösterime giren ve 922 bin seyirci tarafından izlenen 3391 Kilometre'nin devam hikâyesi niteliğindeki film, 1 Kasım 2024'te sinemalarda vizyona girecek.


2024'ün ilk haftalarında seyirciyle buluşan ve özellikle Beyza Alkoç imzalı aynı isimli romanın hayranları tarafından ilgiyle karşılanan 3391 Kilometre filminin devam projesi geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Yine Alkoç'un kaleme aldığı, İzmir ile Ege'nin hikâyesini takip etmeyi sürdüren Sıfır Kilometre romanının sinema uyarlanmasının vizyon tarihi öne alındı. Böcek Films Entertainment, MGX Film ve Plaza Yapım imzalı film 1 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek.


12 Ocak 2024'te vizyona giren 3391 Kilometre, yaklaşık 330 bin seyirciyle açılış yapmış, toplamda da yaklaşık 920 bin seyirciye ulaşmıştı. Film, İzmir ve Ege isimli iki genç arasındaki uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatıyordu. Serinin devam filmi Sıfır Kilometre ise adından anlaşılabileceği üzere ikili arasındaki mesafe engelinin kalktığı bir hikâyeyi konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.