Better Call Saul'un final sezonundan teaser yayınlandı

1.829 Gösterim
8 Şubat 2022 13:28
Better Call Saul'un final sezonundan teaser yayınlandı

Better Call Saul'un merakla beklenen finalini yapacak olan 6. sezonundan teaser yayınlandı. Dizinin final sezonunun ilk kısmının, önümüzdeki aylarda yayınlanması bekleniyor.


Better Call Saul'un 2 yıldır beklenen 6. sezonundan hem Breaking Bad'in hem de Better Call Saul'un ikonik karakterlerinden olan ikizler Leonel Salamanca ile Marco Salamanca'ya odaklanan kısa bir fragman yayınlandı. Dizinin merakla beklenen finalini yapacak olan 6. sezonunun 2022'nin ilk çeyreğinde henüz net olarak belli olmayan bir tarihte başlaması bekleniyor. Better Call Saul'un final sezonu, Breaking Bad'in final sezonu gibi iki kısımdan oluşacak. Bilindiği gibi Breaking Bad'in finalini yapan 5. sezonu, 2012 ve 2013'te yayınlanan sekizer bölümlük iki kısımdan oluşmuştu. 

 

Başrolündeki Bob Oderkirk'ün temmuzda yaşadığı kalp krizinden sonra ancak eylül ayında çekimlerine geri dönebildiği Better Call Saul'un yayınlanan teaserı, Daniel Moncada ve Luis Moncada'nın canlandırdığı ikizler Leonel Salamanca ile Marco Salamanca'nın, 5. sezonun finalinde Lalo'nun evinde yaşanan çatışmayı araştıran olay yeri inceleme ekiplerinin arasından hiçbir şey olmamış gibi geçişini gösteriyor. 

 

Better Call Saul'un 13 bölümden oluşacak final sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.