Better Call Saul'un final sezonundan fragman yayınlandı

20.605 Gösterim
11 Mart 2022 12:37
Better Call Saul'un final sezonundan fragman yayınlandı

Better Call Saul'un finalini yapacak olan 6. sezonundan fragman yayınlandı. Final sezonunun yedi bölümlük ilk kısmı 18 Nisan'da, altı bölümlük 2. kısmı ise 11 Temmuz'da başlayacak.


Better Call Saul'un merakla beklenen finalini yapacak olan 6. sezonundan fragman yayınlandı. İki parça halinde yayınlanacak olan final sezonunun yedi bölümden oluşan ilk kısmı, yayınlanacak ilk iki bölümüyle 18 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşacak. İkinci kısım 11 Temmuz'da başlarken, dizinin final bölümü 15 Ağustos'ta ekranlarda olacak. 

 

Yayınlanan ilk 5 sezonuyla 39 Emmy, 4 Altın Küre adaylığı elde eden dizi, Bob Odenkirk'ün canlandırdığı Jimmy McGill'in, Saul Goodman'a dönüşümü sırasında yaşananları mercek altına almıştı. Final sezonunda, bir yandan Kim ile karmaşık ilişkisini sürdüren Jimmy, suçlular arasındaki şöhretini arttırarak Saul Goodman'a dönüşümünü tamamlarken, bir yandan Mike, Gus, Nacho ve Lalo'nun dâhil olduğu ölümcül kovalamaca devam edecek.

 

Jimmy'nin "Salamanca Guy" olarak anılmaya başladığını gösteren, Better Call Saul'un 18 Nisan'da başlayacak final sezonunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.