Bergen filminin yapımcısından Bülent Ersoy filmi geliyor

14.874 Gösterim
9 Haziran 2023 11:32
Bergen filminin yapımcısından Bülent Ersoy filmi geliyor

50 yılı aşkın sahne hayatında sayısız hit şarkıya imza atmış olan Bülent Ersoy'un hayat hikâyesi filme dönüşüyor. Film, Bergen ve Sevda Mecburi İstikamet filmlerinin yapımcılığını üstlenen Orchestra Content'in imzasıyla vizyona girecek.


50 yılı aşkın süredir sahne hayatında sayısız hit şarkıya imza atmış, London Palladium’da, Madison Square Garden’da sahne almış, Olympia’da konser vermiş ve pek çok uluslararası ödüle layık görünen Bülent Ersoy'un hikâyesi Orchestea Content imzasıyla beyazperdeye uyarlanıyor.

 

Bergen filminin yaratıcı yapımcısı Mine Şengöz’ün yapımcılığını üstlendiği film için gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, sosyolog Göksel Aymaz, gazeteci-yazar Gülşen İşeri, müzik tarihçisi Murat Meriç, yazar Murat Özyaşar ve yazar-dramaturg Erdinç Ulutaş’ın da yer aldığı geniş ve alanında yetkin bir danışman kadrosuyla senaryo çalışmalarına başlandı.

 

Bülent Ersoy’un gerçek hikayesinin hiç bilinmeyen yönleriyle ilk kez anlatılacağı filmde vizyon takvimi ve oyuncu kadrosu henüz belirlenmedi. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.