Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk tanıtım yayınlandı

2.347 Gösterim
26 Ağustos 2022 13:30
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk tanıtım yayınlandı

Oktay Kaynarca'nın hazırlıkları altı aydan fazla süredir devam eden yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk tanıtımı yayınlandı.


Oktay Kaynarca’nın hazırlıkları altı aydan fazla süredir devam eden yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk fragman geçtiğimiz gün yayınlandı. Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya, yönetmenliği ve genel hikayesini Onur Tan’ın üstlendiği dizi yeni sezonda ATV’de yayınlanacak.

 

Senaryosunu Ali Can Yaraş, Mahinur Ergun ve Yusuf Reha Alp'ın kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam, devletin bekası ve ailesinin güvenliği için kendisini ölmüş gibi göstererek yeni bir hayata başlayan Cezayir Türk'ün hikâyesine odaklanıyor. Yurt dışındaki operasyonu sırasında tanıştığı Firuze'yle yeni bir aile kuran Cezayir'in bir süre sonra deşifre olmasıyla birlikte tek çaresi İstanbul'a dönmektir. Ancak döndüğü İstanbul, Cezayir'in bıraktığı gibi bir yer değildir. Oktay Kaynarca'nın başrolü Ebru Özkan ve Pelin Akil ile paylaştığı dizisinin Özbekistan çekimleri geçtiğimiz ay tamamlandı. Ana çekim mekanı İstanbul olan dizinin eylül ayında yayına başlaması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.