BBC First dizisi Life yakında Gain'de!

1.380 Gösterim
8 Ağustos 2022 11:51
BBC First dizisi Life yakında Gain'de!

Dört daireye bölünmüş bir evin aynı hayatı paylaşıyormuş gibi görünseler de aslında birbirlerinden çok farklı yaşamlar sürdüren sakinlerinin iç içe geçmiş hikâyelerini anlatan Life dizisi yakında Gain kütüphanesine eklenecek.


Hayatlarında yeni ve yıkıcı etkilerle karşı karşıya kalana Gail, Belle, David ve Hanna'nın Manchester’da dört daireye bölünmüş Viktorya döneminden kalma bir evdeki iç içe geçmiş hikâyelerini anlatan BBC First dizisi Life yakında Gain kataloğunda yerini alacak. BAFTA ödülüyle küresel bir başarı yakalayan Doctor Foster'ın ekibinin elinden çıkan dizi, altı bölümden oluşuyor. Doctor Foster, King Charles III, The Man ve Trauma gibi yapımların senaristi Mike Bartlett'in yazdığı Life'ın yönetmen koltuğunda ise Ben Gosling Fuller ve Kate Hewitt oturuyor. 

İlk kez Eylül 2020'de ekranlara gelen dizide aynı hayatı paylaşıyormuş gibi görünseler de aslında birbirlerinden çok farklı yaşamlar sürdüren; evliliğinden hoşnutsuzluk duyan 70 yaşındaki Gail Reynolds'ı Alison Steadman, Doctor Foster dizisinde Anna Baker olarak tanınan boşanmış bir kadın olan Belle Stone'u Victoria Hamilton, yakın zamanda dul kalmış bir İngiliz Edebiyatı öğretmeni olan David Aston'ı Adrian Lester ve hamileliğinin sonlarına yaklaşan bir kadın olan Hannah Taylor'ı Mellisa Johns oynarken Peter Davison, Rachael Stirling, Saira Choudhry, Susannah Fielding, Erin Kellyman, Adam James, Elaine Paige, Calvin Demba ve Joshua James gibi isimler dört oyuncuya eşlik ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.