BBC dizisi The Watch GAİN'de yayında!

1.440 Gösterim
31 Ekim 2022 14:57
BBC dizisi The Watch GAİN'de yayında!

Terry Pratchett'in Diskdünya romanlarına dayanan fantastik suç dizisi The Watch, sekiz bölümlük ilk sezonuyla GAİN kütüphanesine eklendi. 


BBC Studios'un BBC America için geliştirdiği, Terry Pratchett'in Diskdünya romanlarından Ankh-Morpork City Watch'a dayanan fantastik suç dizisi The Watch, GAİN kataloğundaki yerini aldı. 2021'de prömiyer yapan dizi, yozlaşmış şehirlerini felaketten kurtarmak için onlarca yıllık çaresizlikten sonra bir araya gelen ve büyük bir ejderhayı diriltmeyi içeren şeytani bir komplodan dünyayı kurtarmak için kendilerini cesaret bulmaya zorlayan bir grup uyumsuz polisin troller, kurt adamlar, büyücüler ve diğer beklenmedik kahramanlarla birlikte yaşadığı komik ve heyecan verici hikâyeyi anlatıyor.

Fantastik bir dünyada büyü ve komedi unsurlarının birlikte ele alındığı yapımın A Near Vimes Experience, Ook, The What?, Twilight Canyons, Not on My Watch, The Dark in the Dark, Nowhere in the Multiverse ve Better to Light a Candle adlarını taşıyan sekiz bölümden oluşan ilk sezonun zengin oyuncu kadrosunda Sam Adewunmi, Lara Rossi, Matt Berry, Anna Chancellor, Marama Corlett, Richard Dormer, James Fleet, Adam Hugill, Ralph Ineson ve Jo Eaton-Kent gibi isimler yer alıyor.

 

Büyünün, dramın ve komedinin ustaca bir araya getirildiği dizinin bölümleri Simon Allen, Joy Wilkinson, Catherine Tregenna, Amrou Al-Kadhi ve Ed Hime tarafından yazılırken; ejderhalar, barbarlar, cadılar, kahramanlar, düşmanlar ve daha birçok sürpriz fantastik ögenin yer aldığı ilk sezonda yönetmen koltuğunu Craig Viveiros, Brian Kelly ve Emma Sullivan paylaşıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.