BBC dizisi Guilt yakında Gain'de!

1.989 Gösterim
27 Temmuz 2022 11:35
BBC dizisi Guilt yakında Gain'de!

Araba kazası sonucu yaşlı bir adamın ölümüne sebep olan iki kardeşin yaşadıklarını konu alan BBC dizisi Guilt yakında Gain kataloğunda yerini alacak.


Araba kazası sonucu yaşlı bir adamın ölümüne sebep olan iki erkek kardeşin, delilleri örtbas etmelerine rağmen yaşlı adamın yakınlarının olayla ilgili şüpheye düşmeye başlamasıyla, hayatlarının altüst olmasını konu alan Guilt dizisi yakında Gain kütüphanesine eklenecek. BBC First dizilerinin Gain’de yayınlanması için Gain ve BBC Studios'un yaptığı iş birliğinin bir parçası olan Guilt, ilk kez BBC Scotland'da yayınlandıktan kısa süre sonra BBC Two'da yer alarak Britanya genelinde izleyiciyle buluşmuştu.

Senaryosunu Neil Forsyth tarafından yazılan ve 2019'da yayınlanan dört bölümlük ilk sezonu Robert McKillop, 2021'de ekranlara gelen dört bölümlük ikinci sezonu ise Patrick Harkins tarafından yönetilen dizinin çekimleri Edinburgh ve Glasgow'da yapılmıştı. Mayıs 2022'de üçüncü sezon için onay alan BAFTA Scotland ödüllü dizide hikâyelerine odaklanılan iki kardeş Max McCall ve Jake McCall'ı Mark Bonnar ve Jamie Sives canlandırırken Ruth Bradley, Sian Brooke, Bill Paterson, Ellie Haddington, Emun Elliot, Moyo Akandé, Phyllis Logan, Sara Vickers, Greg McHugh, Stuart Bowman ve Ian Pirie gibi isimler onlara eşlik ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.