Bad Moms'ın devam filmi 2017'de gösterime girecek

3.382 Gösterim
27 Aralık 2016 12:30
Bad Moms'ın devam filmi 2017'de gösterime girecek

2016 yılının bütçesine kıyasla en çok kâr getiren komedilerinden Eyvah Annem Dağıttı! (Bad Moms)'nın devam filminin vizyon tarihi netleşti.


2016 yılının komedi filmleri adına çok iyi geçtiğini söylemek zor. Özellikle Hollywood komedilerinin önemli bir kısmı farklı sebeplerden ötürü gişede istediğini bulamadı. $20 milyonluk görece mütevazı bütçesiyle yaz aylarında gösterime giren sürpriz bir film ise yılın en çok kâr getiren komedilerinden biri olmayı başardı. Mila Kunis, Kristen Bell ve Kathryn Hahn'ın başrollerinde yer aldığı, toplumun belirlediği anne rolünün dışına çıkmaya çalışan üç ebeveynin hikâyesini anlatan Eyvah Annem Dağıttı! (Bad Moms), dünya genelinde $180 milyon hasılat elde etmeyi başardı. Hâl böyle olunca yapımcı STX, aynı şekilde babaları ele alacağı Bad Dads filmini duyurmuştu fakat gelen yeni haberlere göre, kulağa hâlihazırda kötü gelen bu fikirden vazgeçilmiş ve Bad Moms 2 için kollar sıvanmış.

Kunis, Bell ve Hahn'ın rollerine geri döneceği ve adının A Bad Moms Christmas olması planlanan film, adından da belli olduğu üzere uçarı annelerin Noel maceralarını ele alacak. Jon Lucas ve Scott Moore'un yönetmenlik koltuğuna geri döneceği filmin Amerika için belirlenen vizyon tarihi ise 3 Kasım 2017.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.