Avatar: The Way of Water'dan fragman yayınlandı

2.354 Gösterim
2 Kasım 2022 16:28
Avatar: The Way of Water'dan fragman yayınlandı

James Cameron'ın gişe rekortmeni filmi Avatar'ın 13 yıl sonra gelen devam filmi Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water)'ndan fragman yayınlandı. Merakla beklenen film, 16 Aralık 2022'de gösterime girecek.


Hâlâ tüm zamanların en çok hasılata ulaşan filmi unvanını koruyan Avatar'ın devam filmi Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water)'ndan fragman yayınlandı.

 

Pandora gezegeninde Na'vi halkına dahil olup Neytiri ile bir aile kuran Jake Sully'nin, tanıdık bir düşmanın yeniden gezegenlerine tehdit oluşturmasıyla Na'vi halkıyla birlikte verdiği mücadeleyi anlatan Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water)'nun ilk fragmanı, teknolojinin geldiği son noktanın nimetlerinden yararlanan filmin görselliğini gözler önüne seriyor.

 

İlk filmde olduğu gibi James Cameron'ın yönettiği; Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi gibi ilk filmde yer alan isimlerin geri döndüğü ve kadrosuna Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco ve Jemaine Clement gibi yeni isimlerin dahil olduğu film, 16 Aralık 2022'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.