Atlanta'nın final sezonundan fragman yayınlandı

1.544 Gösterim
3 Ağustos 2022 11:57
Atlanta'nın final sezonundan fragman yayınlandı

Donald Glover'ın Altın Küre ve Emmy ödüllü dizisi Atlanta'nın dördüncü ve son sezonundan fragman yayınlandı. 10 bölümlük final sezonu, 15 Eylül'den itibaren izleyiciyle buluşacak.


Donald Glover’ın yaratıcısı olup başrolünde yer aldığı FX dizisi Atlanta'nın finalini yapacak olan dördüncü sezondan fragman yayınlandı. Üçüncü sezon öncesi 4 yıla yakın süre ara veren dizi, 10 bölümlük son sezonu için izleyiciyi çok fazla bekletmeyip 4 aylık bir aradan sonra 15 Eylül'de ilk iki bölümüyle ekranlara geri dönecek.

 

Dizinin son sezonunda; Donald Glover, Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield ve Zazie Beetz'in oynadığı Paper Boi, Earn, Darius ve Vanessa üçüncü sezonda çıktıkları Avrupa turnesinden tekrar evlerine dönecek. Rap piyasasında isim yaparak daha iyi bir hayata kavuşma amacında olan iki kuzenin hikâyesini anlatarak başlayan Atlanta, ilk üç sezonda ırkçılık ve sosyo-ekonomik sorunlar gibi toplumsal konuları absürt ve trajik şekilde ele alıp birden çok Altın Küre ve Emmy ödülü kazanmıştı.

 

İlk üç sezonu ülkemizde Disney+ üzerinden izlenebilen Atlanta'nın 15 Eylül'de başlayacak olan 4. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.