Atlanta'nın 3. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

1.310 Gösterim
7 Mart 2022 15:41
Atlanta'nın 3. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

Donald Glover'ın Altın Küre ve Emmy ödüllü dizisi Atlanta'nın, 24 Mart'ta başlayacak 3. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 2022 sonbaharında yayınlanacak 4. sezonuyla final yapacak.


Donald Glover'ın hem yaratıcılığını yaptığı hem de başrolünde yer aldığı Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi Atlanta'nın, dört yıla yakın süredir beklenen 3. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Paper Boi'un çıktığı Avrupa turnesinde yaşananlara odaklanacak olan 3. sezon, 24 Mart'ta ilk iki bölümüyle FX'de izleyiciyle buluşacak. 10 bölümden oluşacak olan sezonun kalan bölümleri 19 Mayıs'a kadar birer hafta arayla ekranlarda olacak. Hikâyenin tekrar Atlanta'ya taşınacağı final sezonunun ise 2022 sonbaharında yayınlanması bekleniyor.

 

Altın Küre ve Emmy ödüllü dizide, Donald Glover Atlanta rap piyasasında isim yapmaya çalışan kuzeninin menajerliğini yapan Earn'e, Brian Tyree Henry yeni yeni şöhrete kavuşan rapçi Paper Boi'a , LaKeith Stanfield Paper Boi'un sağ kolu Darius'a, Zazie Beetz ise Earn'ün eski sevgilisi ve kızının annesi Vanessa'ya hayat veriyor.

 

24 Mart'ta FX ve bir gün sonrasında Hulu'da yayınlanacak olan Atlanta'nın 3. sezonunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.