Atlanta dizisinin 3. sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı

1.067 Gösterim
2 Kasım 2021 15:21
Atlanta dizisinin 3. sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı

Donald Glover, yeni sezonu üç yıldır beklenen Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi Atlanta'nın gelecek yıl izleyiciyle buluşacak sezonundan tanıtım fragmanı yayınladı. 


İlk sezonu 2016'da FX kanalında yayınlanan, Atlanta: Robbin' Season adını taşıyan ikinci sezonuyla 2018'de tekrar ekrana dönen dizinin üçüncü sezonu pandemi nedeniyle gecikmişti. 2022'de izleyiciyle buluşacak yeni sezonun tanıtım fragmanı, uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz gün dizinin geliştiricisi ve aynı zamanda başrol oyuncularından olan Glover tarafından Gilga.com adlı bir internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Dizi, üçüncü sezonu yayınlanmadan dördüncü sezon için onay almıştı.
 

Dizi, kendilerine daha iyi bir hayat kurmak için Atlanta rap piyasasında isim yapmaya çalışan iki kuzenin başlarından geçen olayları anlatıyor. Dizide; kuzeninin menajerliğini yaparak ona müzik kariyerinde yardımcı olmaya çalışan Earn'ü Donald Glover, Atlanta rap piyasasında yeni yeni şöhrete kavuşan rapçi Paper Boi'u Brian Tyree Henry, Paper Boi'un sağ kolu Darius'u LaKeith Stanfield, Earn'ün eski sevgilisi ve kızının annesi Vanessa'yı Zazie Beetz canlandırıyor.

 

Dizinin başrol oyuncularından sadece Paper Boi'u oynayan Brian Tyree Henry'nin yer aldığı 1 dakikalık fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.