Atlanta dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

1.822 Gösterim
27 Aralık 2021 16:21
Atlanta dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

Donald Glover'ın Altın Küre ve Emmy ödüllü dizisi Atlanta'nın Avrupa'da geçecek yeni sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin 3. sezonu, 24 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Donald Glover'ın hem yaratıcılığını yaptığı ve hem de başrolünde yer aldığı dizisi Atlanta'nın 3. sezonundan fragman yayınlandı. Mayıs 2018'de yayınlanan 2. sezon finalinden beri heyecanla beklenen yeni sezon, neredeyse 4 yıl süren ara sonrası 24 Mart 2022'den itibaren ekranlarda olacak. Kendilerine daha iyi bir hayat kurmak için Atlanta rap piyasasında isim yapmaya çalışan iki kuzenin başlarından geçen olayları anlatan dizinin 3. sezonunda hikâye Avrupa'ya taşınıyor.

 

Yeni sezonda; Brian Tyree Henry'nin canlandırdığı artık ünlü bir rapçi olan Paper Boi, Donald Glover'ın hayat verdiği kuzeninin menajerliğini yaparak ona müzik kariyerinde yardımcı olmaya çalışan Earn, LaKeith Stanfield'ın oynadığı Paper Boi'un sağ kolu Darius ve Zazie Beetz'in canlandırdığı Earn'ün eski sevgilisi ve kızının annesi Vanessa turne için geldikleri Avrupa'daki farklı hayata ayak uydurmaya çalışacak.

 

24 Mart 2022'den itibaren FX ve Hulu'dan yayınlanacak Atlanta'nın 3. sezonunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.