Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Deha dizisinin yayın tarihi açıklandı

21.133 Gösterim
7 Şubat 2024 12:50
Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Deha dizisinin yayın tarihi açıklandı

Yıldız oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Çukur dizisinin ardından televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Deha, eylül ayından itibaren Show TV'de ekranlara gelecek.


Son olarak Atatürk 1881 - 1919 (2. Film) filminde yer alan yıldız oyuncu Aras Bulut İynemli'nin televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Deha, dizisi eylül ayında Show TV'de ekranlara gelecek. Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla bu haberi doğruladı.

 

Aras Bulut İynemli televizyon yolculuğuna Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Mete rolüyle başladı. İynemli, kısa sürede fenomen haline gelen dizinin ardından Mahmut ile Meryem ve Tamam mıyız? filmlerinin başrolünde yer aldı. 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ekranlara dönen yıldız isim, bir yıl sonra Maral: En Güzel Hikayem dizisinde Sarp Altan karakterine hayat verdi. 2016 yılında yolu Ay Yapım ile kesişen İynemli burada İçerde ve Çukur dizilerine imza attı. Yıldız ismin başrolünde yer aldığı, 2019 yılında vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filmi 5 milyon seyirci sınırını aştı. İynemli son olarak iki part halinde yayınlanan Atatürk 1881 - 1919 filminin başrolünde yer aldı.

 

Çekimlerine yaz mevsiminde başlanacak olan Deha dizisinin senaryosunu Çukur ve Üç Kuruş dizilerine imza atan Damla Serim kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Umut Aral'ın oturması beklenen dizinin cast çalışmaları sürerken yıldız oyuncu Taner Ölmez'in de başrolde yer alacağı iddia ediliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.