Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler

7.964 Gösterim
4 Aralık 2019 18:25
Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler

2019 yılının son ayı içerisinde 11 yeni yerli filmin gösterime girmesi planlanıyor.


06 Aralık 2019

2015 yapımı Mucize'nin devam filmi Mucize 2 Aşk, Doğu'nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma hikâyesini konu ediniyor.

13 Aralık 2019

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunun yer aldığı sinema filmi Aman Reis Duymasın, dizideki yeraltı dünyasının ünlü simalarının çıktıkları tatilde başlarına gelenleri anlatıyor.

Umur Turagay’ın yönettiği BKM yapımı gerilim filmi Güzelliğin Portresi, aldığı bir haber sonucu zamanında kaçarak uzaklaştığı babasının köşküne eşi ve kızıyla birlikte geri dönen Nisan’ın, hem geçmişi hem de babasıyla ilgili sır perdesini aralamaya çalışmasını konu ediniyor.

Aşkım Kapışmak'ın aynı isimli çok satan kitabından uyarlanan Elma Dersem Çık gösterisi, sinemada seyirciyle buluşuyor.

20 Aralık 2019

Kenan Korkmaz'ın yazıp yönettiği Beyaz Hüzün, Balkan Savaşı'nın akabinde mangasıyla birlikte Sarıkamış'a hareket eden Abrek Çavuş'un hikâyesini ele alıyor.

Hamdi Alkan'ın yönettiği Kırk Yalan, evleneceği için mesut olan Sadık'ın, bir anda kontrolden çıkan kına gecesi kutlamasında olanları konu ediniyor.

Umut Ertek'in yönetmenliğini üstlendiği Şuursuz Aşk, 80'li yılların çalkantılı dönemlerinde, tek derdi annesine bakmak olan Yusuf ile geçmişiyle yüzleşmeye çalışan Menekşe'nin hikâyesini anlatıyor.

Gökhan Arı'nın yönettiği El-Deccur'un oyuncu kadrosunda Fatih Kınacı, Aybars Mengi, İsmail Ülgey, Nasmina Tüten gibi isimler yer alıyor.

Çiğdem Bozali ve Elif Akarsu Polat'ın yönettiği Kader Postası, çocukluğunda en yakın arkadaşı Yusuf il ayrı düşen Zeynep'in ergenlikten yetişkinliğine uzanan hikâyesini anlatıyor.

27 Aralık 2019

Okan Ege Ergüven'in yönettiği Aslan Parçam, kalbinden bir rahatsızlığı olan Ali ile onun için tüm fedakârlıkları yapan ağabeyi Zeki'nin hikâyesini anlatıyor.

2018 yılında gösterime giren ve toplamda 1,8 milyon seyirci tarafından izlenen Rafadan Tayfa Dehliz Macerası’nın devam filmi Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe, Rafadan Tayfa ekibinin maceralarını tarihi Göbeklitepe’ye taşıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.