Apple TV+'ın yeni gerilim dizisi Surface'ten fragman yayınlandı

2.627 Gösterim
28 Haziran 2022 16:37
Apple TV+'ın yeni gerilim dizisi Surface'ten fragman yayınlandı

Geçmişi hakkında sorulara cevaplar arayan hafıza kaybı yaşamış bir kadını merkezine alan psikolojik gerilim dizisi Surface'ten fragman yayınlandı. Gugu Mbatha-Raw'un başrolü üstlendiği dizi, 29 Temmuz'dan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak. 


Apple TV+'ın, intihar girişiminin sonucu olduğu söylenen kafa travması nedeniyle hafızasını kaybeden Sofia adlı San Francisco'lu bir kadının geçmişte yaşadıklarını hatırlama sürecinde yaşadıklarını konu alan psikolojik gerilim dizisi Surface'ten fragman yayınlandı. Sekiz bölümden oluşan dizi, ilk üç bölümüyle 29 Temmuz'da izleyiciyle buluştuktan sonra kalan bölümler birer hafta arayla ekranlara gelecek.

 

Yaratıcılığını High Fidelity, Chicago Fire, Hart of Dixie gibi yapımlara imza atan Veronica West'in yaptığı dizide I May Destroy You ile Luther'in çeşitli bölümlerini çeken Sam Miller yönetmen koltuğunda oturuyor. Daha önce Loki, The Morning Show, The Girl Before gibi yapımlarda rol alan Gugu Mbatha-Raw, kocası ve arkadaşlarının yardımıyla geçmişine dâir soruların cevaplarını ararken kendisine anlatılanların doğruluğunu sorgulamaya başlayan Sofia'yı canlandırırken, Oliver Jackson-Cohen, Stephan James, Ari Graynor, Marianne Jean-Baptiste, François Arnaud ve Millie Brady gibi isimler ona eşlik ediyor.

 

29 Temmuz'dan itibaren Apple TV+ ekranlarında yerini alacak olan Surface dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.