Apple TV+'ın yeni dizisi Pachinko'dan fragman yayınlandı

9.127 Gösterim
24 Şubat 2022 17:18
Apple TV+'ın yeni dizisi Pachinko'dan fragman yayınlandı

Kadrosunda Lee Min-ho ve Youn Yuh-jung gibi isimlerin yer aldığı Apple TV+ dizisi Pachinko'dan fragman yayınlandı. Dizi, 25 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Güney Koreli yazar Min Jin Lee‘nin ilk basımı 2017 yılında yapılan aynı adlı çok satan romanından uyarlanan ve Japon sömürgesi döneminde yurtlarını terk edip Amerika'ya göçmek zorunda kalan Koreli fakir bir ailenin umutlarını, hayallerini ve dört nesil boyunca yaşadıklarını konu alan Pachinko dizisinden fragman yayınlandı. Dizi, 25 Mart'tan itibaren Apple TV+ ekranlarında olacak.

 

Romanın ana kahramanı olan Sunja adlı karakterin ebeveynlerinin tanışmasından, Sunja'nın yaşlı bir kadın olmasına kadar geçen yıllarda yapılan tercihlerin tüm ailenin kaderini nasıl şekillendirdiğini mercek altına dizide, 2021'de Minari'deki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Youn Yuh-jung Sunja'nın yaşlı hâlini oynarken, Minha Kim ve Yu-na Jeon kahramanın gençlik yıllarındaki hâllerini canlandırıyor. Ünlü oyuncu Lee Min-ho ise Japonya kökenli uluslararası suç örgütü Yakuza ile bağlantılı bir balık tüccarı olan Koh Hansu karakterine hayat veriyor.

 

İlk sezonu sekiz bölümden oluşan dizinin ilk üç bölümü 25 Mart'ta yayınlandıktan sonra kalan bölümler birer hafta arayla izleyiciyle buluşacak. Pachinko dizisinin İngilizce, Korece ve Japonca diyalogların bir arada olmasıyla dikkat çeken fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.