Apple TV+'ın ilk Kore yapımı dizisi Dr. Brain'den fragman yayınlandı

3.626 Gösterim
25 Ekim 2021 14:15
Apple TV+'ın ilk Kore yapımı dizisi Dr. Brain'den fragman yayınlandı

Apple TV+, 4 Kasım'da izleyiciyle buluşacak Kore yapımı bilim kurgu drama dizisi Dr. Brain'den bir fragman yayınladı.


Ailesini gizemli bir kazada kaybetmesiyle hayatı alt üst olan, beyin konusunda uzman bilim insanı Sewon'un, yaşananları aydınlatmak için kurbanların beyinleriyle iletişim kurarak onların anılarına erişmesi ve elde ettiği ipuçlarıyla trajik olayın gizemini çözmek için gösterdiği olağanüstü çabayı anlatan Dr. Brain, daha önce yayınlanan aynı isimli popüler bir webtoon'a (Güney Kore kökenli web çizgi romanı) dayanıyor. 

 

Dizinin ana karakteri Sewon, Parazit filmindeki performansıyla akıllara kazınan Lee Sun-kyun tarafından canlandırılırken Lee You-young, Park Hee-soon, Sen Ji-hye, Lee Jae-won gibi oyuncular ünlü aktöre bu iddialı yapımda eşlik ediyor. I Saw the Devil, The Lost Stand, A Tale of Two Sisters gibi filmleriyle tanınan Kim Joe-woon kendi yazdığı dizinin aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

Altı bölümden oluşan dizinin ilk bölümü 4 Kasım'da gösterime girdikten sonra kalan bölümleri haftalık olarak izleyiciyle buluşacak. Apple TV+ tarafından yapılan ilk Korece dizi olan Dr. Brain'in resmi fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.