Apple TV+, canlı çekim Godzilla dizisi üzerinde çalışıyor

4.999 Gösterim
21 Ocak 2022 14:13
Apple TV+, canlı çekim Godzilla dizisi üzerinde çalışıyor

Apple TV+, Legendary'nin Godzilla ve King Kong gibi canavarları bir araya getirdiği Monsterverse'e dahil olacak bir Godzilla dizisi üzerine hazırlıklara başladı.


Apple'ın; toplamda 2 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters ve Godzilla vs. Kong filmlerinin yapım şirketi olan, hâlihazırda Netflix için Skull Island adlı canavar animesini hazırlayan Legendary Monsterverse ile canlı çekim Godzilla dizisi için anlaştığı açıklandı. San Francisco'da Godzilla ve Titanlar'ı karşı karşıya getiren yıkıcı savaşla canavarların gerçek olduğunun anlaşılması üstüne; gizli kalmış sırlarını araştıran bir ailenin, canavarların varlığını örtbas etmekle görevli gizli devlet kuruluşu Monarch ile bağlantılarını ortaya çıkaran yolculuğunu mercek altına alacak dizinin ismi henüz belirlenmedi.

Yaratıcılığını daha önce Outcast, Star Trek: Enterprise, Desperate Housewives gibi yapımlarda çalışan Chris Black ile çok sayıda Marvel çizgi roman serisi yazan ve Hawkeye dizisinin danışmanlarından olan Matt Fraction'ın birlikte yaptığı projenin yapımını The Expanse, Lost in Space, Colony gibi dizilerde imzası bulunan Legendary Television üstleniyor. 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.