And Just Like That'in 2. sezonundan teaser yayınlandı

3.697 Gösterim
27 Nisan 2023 15:31
And Just Like That'in 2. sezonundan teaser yayınlandı

Sex and the City'nin devamı niteliğindeki And Just Like That'in 2. sezonundan teaser yayınlandı.


Son zamanlarda ses getiren Emily in Paris'in yaratıcısı Darren Star'ın 1998 yılında bütün yaratım sürecini üstlendiği, Candace Bushnell imzalı romanı Sex and the City'nin devamı niteliğindeki And Just Like That dizisinden 2. sezon teaserı yayınlandı. 

 

Carrie Bradshaw tarafından seslendirilen teaserda "hayat sana ne sunarsa sunsun, her zaman seninle olan en yakın arkadaşlarına güvenebilirsin (...) Ve aynen böyle, bazı şeylerin geçmişte kalmasının daha iyi olduğunu fark ettim. Ama belki... her şey değildir." O esnada Sex and the City tarihinde Carrie'nin en ciddi ikinci ve yarım kalmış ilişkisi olan Aidan'ı, Carrie'nin Batı Yakası, 66 Perry Street'te yer alan evinin o ikonik kaldırımında görüyoruz. 

 

Dizinin ana yapımcısı Michael Patrick King tarafından yönetilen ilk sezonda Carrie, Miranda ve Charlotte'un dünyalarına dahil olan Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pitttman ve Sara Ramirez gibi isimler yeni sezonda da yer alacaklar. Geçen baharda Variety'de röportaj veren King, ikinci sezondaki hedeflerinden birinin yeni oyuncu kadrosunu, daha büyük bir arkadaş grubunun parçası haline getirmek olduğunu söylemişti.

 

Max'te yayınlanacak ve Haziran ayında prömiyerini yapacak olan And Just Like That dizisinin 2. sezon teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.