Ana Lily Amirpour yeni filminde özel güçlere sahip bir kızın hikâyesini anlatacak

2.017 Gösterim
7 Mayıs 2018 13:52
Ana Lily Amirpour yeni filminde özel güçlere sahip bir kızın hikâyesini anlatacak

2009'dan bu yana çektiği kısa filmlerle adından söz ettiren Ana Lily Amirpour, daha önce 8 dakikalık bir kısa film olarak çektiği A Girl Walks Home Alone at Night yönetmenin ilk uzun metraj filmine dönüşmüş ve 24 Nisan 2015'te ülkemizde seyirciyle buluşarak oldukça sevilmişti.


2016 yılında The Bad Batch filmiyle kariyerine devam eden Ana Lily Amirpour'un New Orleans'ta geçen yeni filmi Blood Moon, akıl hastanesinden kaçan özel yeteneklere sahip bir genç kızın, kaçışının ardından kaotik gerçekliğe dönerek yol boyunca beklenmedik olay ve kişilerle rastlaşmasını konu ediniyor. 1980 ve 90'ların macera filmlerinden esinlenen film, New Orleans sokaklarında neon bir tema altında gerçekleşecek.

 

Önceki filmlerinde olduğu gibi bu filminde de yönetmenliğin yanında senaristliği de üstelenen Ana Lily Amirpour, 2014 yapımlı Birdman'la Oscar'a layık görülen yapımcı John Lesher ile beraber çalışacağı Blood Moon, 8 - 19 Mayıs arasında gerçekleşecek 71. Cannes Film Festivali'nde dağıtımcıların karşısına çıkacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.