Amazon Prime Video'dan izlenebilecek 7 başarılı dizi!

3.770 Gösterim
16 Şubat 2021 20:00
Amazon Prime Video'dan izlenebilecek 7 başarılı dizi!

Türkiye'de geçtiğimiz sene yayın hayatına başlayan Prime Video'nun şu ana kadar yayınlanmış olan dizileri arasından 7 başarılı örneği derledik.


1. Fleabag

Hayatta doğru seçim yapma kabiliyeti olmayan bir kadın, bir yandan yaşadığı trajediyle mücadele ederken bir yandan da ona yardım etmeye çalışan herkesi geri çevirerek iyileşmeye çalışır.  

 

Hayatın tüm gerçekliğini geride bırakmaya çalışan bir insanın yolculuğuna şahit olduğumuz ve 2010'lu yılların en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen Fleabag, Altın Küre ödüllerinde en iyi televizyon dizisine layık görüldü. Kadrosunda, dizinin yazarı da olan Phoebe Waller-Bridge ve kendisini Sherlock ile tanıdığımız Andrew Scott yer alıyor.

2. The Boys

The Boys, insanlar tarafından çok sevilen ama karanlık sırları olan 7 kahramanın sırlarını ortaya çıkarmak isteyen bir grup direnişçinin bu yoldaki vahşet dolu serüvenlerini anlatıyor.

 

The Boys; süper kahramanların epey popüler olduğu bu zamanlarda, bizi "ya süper kahramanlar son derece kötü ve gaddar olsaydı?" diye sorgulatan bir dizi.

3. The Expanse

The Expanse; hikayesinde derinlik, anlatımında agresiflik arayan gerçekçi bilim-kurgu severlerin hoşuna gidecek bir yapım.  

 

İnsanlığın tüm güneş sistemini kolonileştirdiği dizide, bir dedektif ve bir kaptan, kaybolmuş genç bir kadının soruşturması için bir araya gelir. Ancak bu soruşturma onları, insanlık tarihindeki en büyük komployu açığa çıkaracak bir yarışa sürükler.

4. The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel; izleyecek eğlenceli bir dizi arayanların, özellikle de karakter komedisi sevenlerin hoşuna gidecek bir yapım.  

 

The Marvelous Mrs. Maisel; hayatı fazlasıyla yerinde giden, New York'un en nezih yerlerinden birinde, mükemmel bir koca ve iki çocuğuyla yaşayan bir kadının daha önce sahip olduğunu bilmediği bir yeteneğini keşfetmesiyle hayatının tepetaklak oluşunu anlatıyor.  

5. Upload

Dizinin yaratıcısı Greg Daniels'ın, The Office'in finalini izler izlemez kaleme aldığı Upload, bilinç aktarımı sayesinde ölümünden sonra kendisine yeni bir hayat seçme imkânı olan bir adamın hikayesini anlatıyor.

 

Dizinin The Office ile çok benzerlik taşıdığını ancak daha dramatik bir yapıya sahip olduğunu da söylemeden geçmeyelim.  

6. Modern Love

New York Times ve Amazon Studios'un birlikte çalıştığı bu antolojik dizi, aşkın tüm karmaşık ve güzel yanlarını irdelediği gibi aynı zamanda insan ilişkilerine olan etkilerini de irdeliyor.  

 

Modern Love, her bölümünde farklı bir hikâye anlatıyor. Kadrosunda birçok önemli ödül sahibi oyuncu yer alıyor.  

7. Carnival Row

Orlando Bloom ve Cara Delevingne'nin başrollerini paylaştığı Carnival Row'da, Pact ve Burgue isimli iki ülkenin Peri Diyarı'na hâkim olabilmek için verdiği bir savaşla başlıyor ve savaşı kazanan tarafın insanlar olmasıyla birlikte, perilerin ve diğer mitolojik canlıların hayatları zulme dönüyor ve bunun üstüne bir de işin içine seri katiller dahil oluyor. 

 

via: IMDb

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.