Amazon ile Sony, Hotel Transylvania: Transformania için $100 milyonluk bir anlaşmaya imza attı

3.292 Gösterim
17 Ağustos 2021 15:34
Amazon ile Sony, Hotel Transylvania: Transformania için $100 milyonluk bir anlaşmaya imza attı

Amazon ile Sony'nin imzaladığı yaklaşık $100 milyon değerindeki anlaşmaya göre Sony filmi Hotel Transylvania: Transformania, Amazon Prime Video üzerinden seyirciyle buluşacak.


Variety'nin özel haberine göre Amazon ile Sony, Hotel Transylvania: Transformania'nın ilk gösterim hakları üzerine $100 milyon civarında bir anlaşmaya imza attı. Sony'nin önümüzdeki ekim ayında sinemalarda gösterime sokmayı planladığı film, böylelikle Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

 

Anlaşmaya göre Sony, filmin ev sineması, klasik televizyon gösterimleri, Çin'de sinemalarda vizyona girme gibi haklarını bünyesinde tutmaya devam edecek. Bu gibi anekdotlar dışında anlaşmanın global geçerliliği olduğu belirtiliyor.

 

Hotel Transylvania: Transformania'nın Türkiye dağıtımcısı olan Warner Bros. Türkiye, Amazon-Sony anlaşmasının akabinde ilk etapta filmin vizyon durumunu 8 Ekim'den "Vizyona Girmeyecek" olarak güncellerken, kısa bir süre sonra gelen yeni güncellemeyle filmin ülkemiz için vizyon tarihinin yeniden 8 Ekim olduğunu açıkladı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.