Altın Küre ödüllü film ve dizileri nereden izleyebiliriz?

2.130 Gösterim
8 Ocak 2024 13:25
Altın Küre ödüllü film ve dizileri nereden izleyebiliriz?

81. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Ödüle uzanan dizi ve filmleri hangi platformlardan izleyebileceğinizi derledik.


Anatomy of a Fall - Sinemalarda

En İyi Senaryo ve Yabancı Dilde En İyi Film ödüllerine uzanan Bir Düşüşün Anatomisi (Anatomy of a Fall) ülkemizde 3 Kasım 2023 tarihinde vizyona girdi. Kısa sürede 10 bin seyirci sınırını aşan filmin vizyon yolculuğu devam ediyor.

The Boy and the Heron - Sinemalarda

En İyi Animasyon ödülünün sahibi olan Çocuk ve Balıkçıl (The Boy and the Heron) ülkemizde 27 Ekim 2023 tarihinde vizyona girdi. Yaklaşık 50 bin seyirciye ulaşarak usta yönetmen Hayao Miyazaki'nin ülkemizde en çok izlenen filmi olan animasyon vizyon yolculuğunu sürdürüyor.

Poor Things - Yakında Sinemalarda

Komedi/Müzikal kategorisinde En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu (Emma Stone) ödüllerine uzanan Zavallılar (Poor Things) 9 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek.

Oppenheimer - Apple TV / Google TV

Altı dalda kazandığı ödülle geceye damgasını vuran Oppenheimer ülkemizde 1 milyon 704 bin 369 seyirci tarafından izlendi. 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren, Universal imzalı yapım 2023 yılının en çok izlenen yabancı filmi oldu. Oppenheimer filmi Apple TV ve Google TV'de kiralamaya açık.

Barbie - Apple TV / Google TV

En İyi Özgün Şarkı kategorisinde ödüle uzanan Barbie ülkemizde 1 milyon 399 bin 139 seyirciye ulaştı. 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren ve yılın en çok izlenen filmleri arasında yer alan Barbie Apple TV ve Google TV'de kiralamaya açık. 

Diziler

Succession - TOD/Prime Video/bluTV

Drama türünde En İyi Dizi dahil olmak üzere dört kategoride ödüle uzanarak geceye damgasını vuran Succession ülkemizde TOD, Prime Video ve bluTV platformlarında erişime açık. Dizi bugüne kadar 3 sezon toplamda 30 bölüm yayınlandı.

The Bear - Disney+

Komedi/Müzikal türünde En İyi Dizi dahil olmak üzere üç kategoride ödüle uzanan The Bear ülkemizde Disney+ platformunda yer alıyor. Dizi bugüne kadar 2 sezon toplamda 18 bölüm yayınlandı.

Beef - Netflix

Mini Dizi/TV Filmi türünde verilen üç ödülün de sahibi olan Beef Netflix'te yer alıyor. Lee Sung Jin imzalı dizi bir sezon toplamda 10 bölümden oluşuyor.

The Crown - Netflix

Son zamanların en kült dizileri arasında yer alan The Crown Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu (Elizabeth Debicki) ödülünün sahibi oldu. Toplamda 6 sezon 60 bölümden oluşan dizi Netflix kütüphanesinde yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.