Altın Küre ödüllü film ve dizileri nereden izleyebiliriz?

3.066 Gösterim
5 Mart 2021 15:30
Altın Küre ödüllü film ve dizileri nereden izleyebiliriz?

Bu yıl Altın Küre'ye layık görülen yapımlardan vizyonu planlanan filmler ile dijital olarak izlenebilecek film ve dizileri derledik.


Altın Küre Ödüllü Filmler:

 

Nomadland: Daha önce Türkiye vizyon tarihi 1 Ocak 2021 olarak belirlenen filmin şu an için güncel bir vizyon tarihi bulunmuyor. Oscar'ın favorilerinden biri olduğu düşünüldüğünde, sinemaların açılmasının tekrardan ertelenmediği bir senaryoda filmin Oscar töreninin gerçekleşeceği 25 Nisan'dan önce gösterime girme şansı doğabilir.

 

Borat Subsequent Moviefilm: Amazon filmi olsa da Borat'ın devam hikâyesi, Amazon Prime Video Türkiye kataloğunda şu an için yer almıyor. İlerleyen dönemde filmin Amazon Prime Video Türkiye'de de yerini alabileceği belirtiliyor.

 

The United States vs. Billie Holiday: Film, ABD'de Hulu üzerinden yayında. Türkiye içinde şu an için vizyon ya da yayın planı gözükmüyor.

 

I Care a Lot: Rosamund Pike'a Altın Küre ödülü getiren film, 19 Şubat'tan beri Netflix'te yayında.

 

Ma Rainey’s Black Bottom: Ağustos ayında aramızdan ayrılan Chadwick Boseman'ın performansıyla Altın Küre'ye layık görüldüğü yapım, 18 Aralık'tan beri Netflix üzerinden izlenebiliyor.

 

The Mauritanian: Jodie Foster'ın performansıyla dördüncü Altın Küre ödülüne layık görüldüğü filmin Nisan 2021'de vizyonda olması bekleniyor.

 

Judas and the Black Messiah: ABD'de sinemalarla aynı anda HBO Max'te yayınlanan filmin ülkemiz için bir gösterim planı bulunmuyor.

 

The Trial of the Chicago 7: Film, 16 Ekim'den beri Netflix'te izleyiciyle buluşuyor.

 

The Life Ahead: Sophia Loren'li film, 13 Kasım'dan beri Netflix üzerinden izlenebiliyor.

 

Soul: Pixar'ın yeni filminin Nisan 2021 içerisinde salonlarda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

 

Minari: Yabancı Dilde En İyi Film Altın Küre ödülüne layık görülen filmin, Nisan 2021'de salonlarda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

 

 

Altın Küre Ödüllü Diziler:

 

The Crown: Bu yıl da tabiri caizse ödüle doyan dizi, Netflix'in son dönem ödül lokomotiflerinden biri. Dizinin 4. sezonu 15 Kasım'dan itibaren platform üzerinden yayında.

 

Schitt’s Creek: Özellikle son sezonuyla ses getiren diziye Türkcell TV+'tan ulaşılabiliyor.

 

Ted Lasso: Apple TV+'ın yürekleri ısıtan dizisi, platform henüz Türkiye'de aktif olmadığı için ülkemizden izlenemiyor.

 

The Queen’s Gambit: Geçen senenin popüler kültür olaylarından biri olan dizi, 23 Ekim'den beri Netflix'te yayında.

 

I Know This Much Is True: Mark Ruffalo'nun tek yumurta ikizi kardeşlere hayat verdiği drama dizisi, Bein Connect'te yayında.

 

Small Axe: Borat'ın ikinci filminde olduğu gibi, Steve McQueen imzalı antolojik dizi Small Axe de Amazon yapımı olmasına rağmen şu an için Amazon Prime Video Türkiye'de yer almıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.