Altın Koza Film Festivali jürisi belli oldu

1.460 Gösterim
9 Ağustos 2022 14:16
Altın Koza Film Festivali jürisi belli oldu

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde jüri belli oldu. Festivalin jüri başkanlığını bu yıl, ünlü sinemacı Özcan Alper üstlenecek.


Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri başkanlığını, yönetmen ve senarist Özcan Alper’in üstleneceği Adana Büyükşehir Belediyesince düzenlenen, 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde , yapımcı ve festival programcısı Julia Sinkevych, oyuncu Nazan Kesal, oyuncu Levent Özdilek, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, müzisyen Fahir Atakoğlu, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Umut Tümay Arslan jüri üyesi olarak yer alacak.

 

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde bu yıl filmler; Ulusal Uzun Metraj, Belgesel, Uluslararası Kısa, Ulusal Öğrenci Kısa ve Adana Kısa Film bölümlerinde yarışacak. 

 

Dünya sinemasından seçkiler, özel gösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sinema sempozyumu , çocuklarla sinema bölümü, ve sergiler festival kapsamında sanatseverlerle buluşacak. 

 

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması başvuruları 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Yarışma yönetmelik ve başvuru formlarına https://altinkozaff.org.tr/ linkinden ulaşılabilecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.