Altın Aslan ödüllü Joker ile açılışını yapacak olan 18. Filmekimi'nin biletleri 28 Eylül'de satışa çıkıyor

1.981 Gösterim
24 Eylül 2019 10:50
Altın Aslan ödüllü Joker ile açılışını yapacak olan 18. Filmekimi'nin biletleri 28 Eylül'de satışa çıkıyor

İstanbul ayağı 4-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 18. Filmekimi'nin biletleri, 28 Eylül'de satışa çıkıyor.


Filmekimi, her yıl olduğu gibi, dünya festivallerinde gösterilmiş, ödüller almış, eleştirmenlerin ve izleyicilerin ilgisini çekmiş ve merakla beklenen yeni yapımları içeren programıyla Ekim ayının en çok konuşulan sinema etkinliği olacak. Filmekimi, Tv+ işbirliğiyle, 4-13 Ekim tarihlerinde İstanbul’da 10 gün sürecek bir maratonun yanı sıra 11-15 Ekim’de Ankara’da, 18-22 Ekim’de ise İzmir’de sinemaseverlere yılın en iyi ve en güncel filmlerini sunmaya devam edecek.

 

Sinemaseverlerin merakla beklediği Filmekimi’nin biletleri İstanbul’da, 28 Eylül Cumartesi 10.30’da Beyoğlu Atlas, Kadıköy Rexx sinemalarına açılacak gişelerden ve Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden satışa sunulacak. Ankara ve İzmir’de bilet satışları 28 Eylül’den itibaren Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden ve etkinlik tarihinden bir gün önce sinema gişelerinden yapılacak. Filmekimi biletleri tüm satış kanallarında hizmet bedeli eklenmeden satışa sunulacak.

 

Filmekimi'nin bu yıl açılışı ise, Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan ödülüne layık görülen ve gerek Joaquin Phoenix'in performansıyla gerekse süper kahraman filmlerine getirdiği söylenen taze solukla Oscar töreninde kendine yer edinmesi beklenen Joker filmiyle gerçekleştirilecek. Todd Phillips'in yönettiği film, 3 Ekim Perşembe akşamı saat 21:30’da Atlas Sineması’nda açılış filmi olarak seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.