Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı, Gazi Mahallesi bölümüyle yayında!

3.171 Gösterim
28 Şubat 2022 20:18
Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı, Gazi Mahallesi bölümüyle yayında!

Gain orijinal içeriklerinden biri olan, Ahmet Mümtaz Taylan'ın İstanbul'un farklı semtlerini dolaştığı İstanbul Hesabı'nın, Gazi Mahallesi'ne konuk olduğu yeni bölümü yayınlandı.


Ahmet Mümtaz Taylan'ın İstanbul'un farklı semtlerini sokak sokak dolaşıp o bölgenin en ünlü yemeklerini yediği, yerel halktan bölgenin tarihi ve kültürünü öğrendiği kültür-sanat programı İstanbul Hesabı'nın "Arka Bahçe" adını taşıyan 3. sezonunun Gazi Mahallesi'ni merkezine alan yeni bölümü yayınlandı. 

 

Ahmet Mümtaz Taylan, programın ilk sezonunda bazen belediye otobüsüne binerek, bazen de yürüyerek en uygun fiyata en lezzetli yemeklerin peşinden gitmiş ve pandemiye rağmen üstelik kısıtlı bütçeyle Kuzguncuk, Balat, Moda, Beşiktaş, Kireçburnu, Nişantaşı, Bomonti, Ortaköy gibi semtlerin kültürü ve tarihi üzerine eğlenceli sohbetlere yapmış, İstanbul Gece Hesabı adını taşıyan ikinci sezonda ise Cihangir, Kadıköy, Kumkapı, Beyoğlu, Karaköy gibi karanlık çöktüğünde gündüz yaşadığı hareketliliği kaybetmeyen bölgelerde gece keşiflerine çıkmıştı.

Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı Arka Bahçe adıyla yayınlanan üçüncü sezonda; Bağcılar, Selamsız, Tarlabaşı, Fikirtepe gibi İstanbul'un arka sokakları olarak adlandırılan bölgeleri bilinmeyen yönleriyle ele alıp sokaklarını gezdiren programın konuk olduğu son yer Gazi Mahallesi oldu. Yeni bölümleri her perşembe Gain ekranlarında izleyiciyle buluşan programın “Bazen karanlık o kadar derin olur ki, şehrin bütün ışıklarını yaksanız da önünüzü göremezsiniz.” cümlesiyle yayınlanan son bölüm tanıtımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.