Ağustos ayında vizyona girecek yerli filmler

4.056 Gösterim
30 Temmuz 2018 14:55
Ağustos ayında vizyona girecek yerli filmler

11 yeni yerli filmin vizyona gireceği Ağustos ayında, Kelebekler ve Aile Arasında ikinci kez seyirciyle buluşacak.


03 Ağustos 2018

Özgür Bakar'ın yönetmenliğindeki Canavar Gibi Frankenstein, mafya babasıyla ters düşen Gürbüz'ün atıldığı macerayı konu ediniyor.

Sundance Film Festivali'nin Dünya Sineması bölümünde Jüri Büyük Ödülü'nü kazanan, Tolga Karaçelik'in yazıp yönettiği Kelebekler, babalarının kendilerini çağırmasıyla otuz yıl sonra köylerinde bir araya gelen üç kardeşin hikâyesini ele alıyor.

10 Ağustos 2018

Gülse Birsel'in yazdığı Aile Arasında, eşi tarafından terk edilen Fikret'in bir kız isteme için baba rolüne girmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

Kız kardeşi ve babası, annesi tarafından öldürülen Holly'nin bir yandan annesini bu feci eyleme iten nedenleri araştırırken bir yandan da kendi hayatının anlamını çözmeye çalışmasını konu edinen Ev Kadını'nın yönetmen koltuğunda Can Evrenol oturuyor.

Adem Uğur'un yönettiği Sera, bir süredir kabuslarla boğuşan doktor Oğuz'un, psikiyatri bölümünde yatan Sera ile tanışmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

17 Ağustos 2018

Çılgın Sedat'ın yazıp yönettiği Benim Adım Osssman'ın kadrosunda Ahmet Çevik, Metin Yıldız, Deniz Oral, Cengiz Kurtoğlu ve Songül Karlı gibi isimler yer alıyor.

Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol'un başrolünü paylaştığı Milyonluk Kuş, Hakkı ve amansız rakibi Bayram'ın atıldığı macerayı anlatıyor.

Alper Mestçi'nin yazıp yönettiği Siccin 5, üç ayrı ailenin hayatlarını cehenneme çeviren lanetli kabusların, geçmişte yapılan tek bir ayinde kesişmesini konu ediniyor.

Kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu edinen Yarı Yol'un yönetmenliğini Mehmet Ali Gündoğdu üstleniyor.

Yarım ile Yamalak, iki yakın arkadaş olan Hayri ve Erol'un absürt maceralarını anlatıyor.

24 Ağustos 2018

Aynı adlı Youtube kanalının sinema filmi olan Facia Üçlü, üç gencin maceralarını anlatıyor.

Anktakya'da yaşanmış bir hikâyeden yola çıkan İki İyi Çocuk'un başrollerini Sarp Levendoğlu ve Sevcan Yaşar paylaşırken, yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz üstleniyor.

30 Ağustos 2018

Orhan Erkal'ın yönettiği Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, bir pizzacıda motorlu kurye olarak çalışan Gürbüz'ün içine atıldığı macerayı anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.