After Life'ın final sezonundan fragman yayınlandı

2.881 Gösterim
3 Ocak 2022 15:40
After Life'ın final sezonundan fragman yayınlandı

Ricky Gervais'in yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği sevilen Netflix dizisi After Life'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin finalini yapacak olan 3. sezon, 14 Ocak'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


İngiliz komedyen Ricky Gervais'in yapımcılığını yaptığı, yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği kara mizah türündeki Netflix dizisi After Life'ın final sezonu olacak 3. sezonundan fragman yayınlandı. 2019 yılında başlayan ve 2. sezonu Nisan 2020'de yayınlanan dizinin son sezonu, 14 Ocak'tan itibaren Netflix ekranlarında olacak. After Life'ın final sezonu da önceki sezonlar gibi 6 bölümden oluşacak.

 

Tambury adlı kurgusal bir kasabada geçen dizide, Emmy ödüllü aktör Rick Gervais yerel gazetede çalışan ve eşinin ölümünden sonra depresyona girmiş Tony Johnson karakterini canlandırırken ünlü komedyene; Tony'nin kayınbiraderi ve patronu olan Matt'i oynayan Tom Basden, Tony'nin ölen eşi Lisa'yı canlandıran Kerry Godliman, Tony'nin babasının kaldığı bakım evinde çalışan hemşire Emma rolündeki Ashley Jensen ve Tony'nin mezarlık sohbetleri yaptığı yaşlı kadın Anne'e hayat veren Penelope Wilton gibi oyuncular eşlik ediyor. 2. sezonda ilk sezondaki karamsar ruh halinden bir nebze kurtulan Tony'nin, 3. sezonda hayata daha iyimser bakması ve yeni bir başlangıç yapması bekleniyor. 

 

Tony'nin 2. sezonun finalinde kaybettiği babasının küllerini savurmak için bir yolculuğa çıktığını gösteren fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.